Tendinţe machiaj de mireasă în 2017

Bună, numele meu este Luiza Burhai şi sunt Make-up Artist profesionist. Mă bucur că te pot ajuta cu machiajul în ziua nunţii tale.

Portofoliul meu complet este disponibil aici, iar serviciile pe care le ofer mireselor sunt detaliate în cadrul acestui articol.

Nu ezita să mă contactezi pentru programări sau daca ai întrebări şi nelămuriri. 

În cadrul acestui articol vom discuta despre tendinţele anului 2017 în ceea ce priveşte machiajul de mireasă.

Fiind un element deosebit de important pentru imaginea de ansamblu, foarte multe femei apelează la serviciile unui specialist pentru a realiza machiajul de mireasă. Aici intervin eu, make-up artist profesionist, specializat în machiaj de mireasă şi în transformarea oricărei persoane într-o apariţie deosebită.

Sunt la curent cu tendinţele în machiajul de mireasă din fiecare an, dar îmi place să adaptez elementele sezoniere în look-uri atemporale, personalizate pe fizionomia fiecăreia dintre voi.

Prin machiaj voi evidenţia trăsăturile pe care le iubeşti şi le voi camufla pe cele de care eşti nesigură, folosindu-mă de tehnici de machiaj şi produse cu texturi în tendinţe, care vor conferi machiajului de mireasă pe care îl vei purta la nuntă un aer modern chiar şi după mulţi ani de la marele eveniment.

Înţelegând faptul că machiajul nu este un element de sine stătător, ci o parte din ansamblul general, vei avea parte de un rezultat aşa cum ţi-a dorit – spectaculos şi personalizat, o perfectă uniune între toate elementele ecuaţiei: coafura de mireasă, rochie, buchet şi manichiură.

machiaj de mireasa CarinaTendinţe sau repere clasice?

Astfel ajungem la un aspect din pregătirea pentru ziua nunţii ce pare contradictoriu. Dacă machiajul nu trebuie să producă o transformare de caracter, ci o idealizare a trăsăturilor naturale, cum se face că, an de an, remarcăm tendinţe în machiajul de mireasă şi preferinţe pe care toate femeile, indiferent de culoarea părului sau a ochilor, par să le aibă?

Răspunsul se leagă şi el mai departe de alte tendinţe, de dată această marcând capitolele rochia de mireasă şi coafura. În funcţie de propunerile designerilor în materie de rochii de mireasă, de croiala şi stilul acestora, de materialele şi nuanţele folosite în modele, se creează anumite cerinţe pe care atât machiajul de mireasă, cât şi coafura, trebuie să le îndeplinească.Machiaj clasic de seara

Altfel spus, dacă rochia de mireasă nu este făcută la comandă şi urmează reperele trendurilor sezoniere, s-ar putea să ai la dispoziţie pentru ziua nunţii doar modele de rochii în stil grecesc. Atunci, opţiunile în materie de coafuri şi machiaj se limitează şi ele. Nu vei complimentă modelul prin bucle lejere şi nici purtând un machiaj glamorous, în stilul Epocii de Aur a Hollywood-ului, ci probabil te vei orienta către coafuri cu părul prins şi un machiaj luminos, cu accente metalice.

Şi nici nu ai da greş, întrucât acest tip de machiaj este printre cele mai superbe look-uri ale anului, conferind chipului un aer fresh şi o mină radiantă. Se numără printre tendinţele anului 2017 în machiajul de mireasă pe care mă bucur să ţi le prezint în continuare.

Tendinţe machiaj mireasă 2017

Tendinţele anului 2017 în ceea ce priveşte machiajul de mireasă se remarcă prin accente şi diversitate, în raport cu personalitatea şi fizionomia miresei. Una dintre cele mai importante tendinţe anul acesta este accentuarea unei singure trăsături a chipului, fie ochii, buzele, pomeţii sau chiar luminozitatea chipului.

Aceste repere nu au cum să dea greş indiferent de situaţie, întrucât orice femeie are atât trăsături preferate, pe care vrea să le accentueze, cât şi unele de care este nesigură şi ar dori să le poată camufla. În funcţie de punctele tale forţe, poţi alege un machiaj de mireasă care te va avantaja cu siguranţă.

Coafuri retro mireasaDacă ochii sunt atuul tău, te poţi încrede în farmecul unui machiaj smokey eyes sau folosind nuanţe de farduri intense pentru un machiaj clasic de seara, eyeliner şi gene false.

Dacă, dimpotrivă, tenul tău este impecabil şi te mândreşti cu o structura osoasă armonioasă, atunci poţi alege să le evidenţiezi printr-un machiaj strălucitor, realizat prin pudră bronzanta şi accente metalice.

Anul acesta, buzele pot fi accentuate folosind nuanţe intens pigmentate şi mate. Populare anul acesta sunt nuanţele de corai seducător, fuchsia şi roşu stagojiu.

În ceea ce priveşte tipurile de machiaj din tendinţe, află că nici nu puteau fi mai diverse şi încântătoare. Se poartă machiajul natural, inteligent conturat şi iluminat, machiajul smokey eye, machiajul clasic sau cel cu accente metalice.

Ce alegi pentru machiajul tău de mireasă? Îţi recomand să te inspiri din elementele populare anul acesta la proba de machiaj, însă în cele din urmă, să iei decizia look-ului final în funcţie de stilurile de machiaj care îţi complimentează trăsăturile.

Machiaj mireasa naturalIată care sunt principalele direcţii în machiajul de mireasă pentru 2017:

Machiajul de mireasă natural

Adeptele unui machiaj natural vor putea alege machiajul reprezentativ al anului 2017, care pune un accent deosebit pe ten şi pe luminozitatea acestuia. Impecabil, inteligent conturat şi iluminat, tenul poate deveni trăsătura pe care alegi să o evidenţiezi în ziua nunţii.

Acest machiaj este ideal pentru miresele care vor să aducă un aer modern machiajului din ziua nunţii, păstrând în acelaşi timp eleganţa prin simplitate. Paleta cromatica folosită va fi una în tonuri calde, naturale, având la bază culori precum: bej, crem lila, roz pal, maro, iar blush-ul folosit va fi tot unul natural.

Machiaj de mireasă cu accente metalice

Pentru miresele care îşi doresc un machiaj natural, însă ceva mai deosebit pentru ziua nunţii, un alt trend care ia amploare în 2017 este machiajul cu accente strălucitoare, amplasate discret în machiajul ochilor şi al pomeţilor.

Pudra bronzanta pe post de blush, iluminatorul plasat strategic pe volumele feţei şi farduri sidefate sau irizate în nuanţe discrete de auriu, roz-auriu, vanilie, corai, caramel etc conferă miresei moderne un chip radiant, perfect pentru o nuntă în vară.

Machiaj de mireasă smokey eyes

machiaj elegant mireasa

Preferat dintotdeauna pentru ziua nunţii, machiajul smoky eyes revine în forţă în lista tendinţelor de machiaj pentru 2017. De dată această însă, se preferă abandonarea nuanţelor de negru şi gri şi reintoarecerea către culoare.

Poţi aborda machiajul smoky eyes în nuanţe intense, accente de corai, mov, albastru sau verde smarald, în nuanţe metalice sau irizaţii spectaculoase. Acest machiaj este recomandat în special mireselor încrezătoare, care îşi doresc un machiaj al ochilor accentuat.

Machiaj de mireasă clasic de seară

Nu încape urmă de îndoială că pentru a obţine un look statement sezonul aceasta, ochii trebuie să fie accentuaţi.  Dacă nu doreşti să experimentezi cu culorile în machiajul ochilor şi nici nu eşti adepta unui machiaj dramatic smoky eye, soluţia pentru tine este să apelezi la farmecul inegalabil al machiajului de seară clasic şi la eleganţa linie de tuş.

Acestea ar fi, foarte pe scurt, tendinţele anului în machiajul bridal. Pentru mai multe detalii sau dacă ai întrebări, nu ezita să mă contezi. Portofoliul meu complet este disponibil aici, iar serviciile profesionale pe care le ofer mireselor sunt detaliate în cadrul acestui articol.