Stiluri de machiaj de mireasă

Eşti îngrijorată de faptul că nu ştii ce machiaj îţi doreşti pentru ziua nunţii? Relaxează-te, multe dintre miresele cu care am lucrat s-au decis în privinţa look-ului final abia după şedinţa de probă a machiajului de mireasă şi au fost extrem de mulţumite de rezultat.

Cea mai uşoară cale de a te simţi cea mai frumoasă femeie din lume în ziua nunţii este să te bazezi pe experienţa unui specialist, care îţi va oferi o consultaţie completă şi o varietate de tipuri de machiaje de mireasă superbe în cadrul probei.

Bucura-te de experienţa unui make-up artist profesionist la tine acasă şi vei avea parte de consiliere şi un rezultat întocmai cum ai visat pentru ziua cea mare. Fie că doreşti să îţi evidenţiezi ochii, buzele sau pomeţii, prin machiaj voi accentua trăsăturile pe care le iubeşti şi le voi corecta pe cele de care eşti nesigură.

machiaj elegant mireasa

Pot realiza orice stil de machiaj iţi doreşti:

  • Machiaj luminos
  • Machiaj natural
  • Machiaj clasic de seara
  • Machiaj Banana deschisa / Banana inchisa
  • Machiaj Cat Eye
  • Machiaj Cut Crease
  • Machiaj Smokey Eye
  • Machiaj glamorous in stil Hollywood
  • Machiaj în tendinţe, purtat de celebritati

 

Iti garantez că vei avea parte de un machiaj aplicat profesionist şi de consiliere vizavi de întreţinerea acestuia pe tot parcursul petrecerii.

Machiajul natural pentru nuntă

Dacă nu te machiezi de obicei, machiajul pentru nuntă trebuie menţinut în limite minime, fără a renunţa la fondul de ten, la corector şi la pudră. Deşi multe femei care preferă look-ul natural nu înţeleg necesitatea acestor produse, trebuie să înţelegi că aspectul tenului este poate cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont în ziua nunţii.

Voi avea grijă să calmez tenul folosind produse profesioniste, adecvate tipului de piele, să şterg semnele de oboseală vizibile în jurul ochilor, să uniformizez nuanţa tenului (eliminând roşeaţa, semnele cauzate de acnee şi petele pigmentare) şi să asigur rezistenţa machiajului timp de 24 de ore.Machiaj clasic de seara

Adeptele unui machiaj natural vor putea alege machiajul tipic anului 2017, care pune un accent deosebit pe ten şi pe luminozitatea acestuia. Impecabil, inteligent conturat şi iluminat, tenul poate deveni trăsătura pe care alegi să o evidenţiezi în ziua nunţii. Acest machiaj este ideal pentru miresele care vor să aducă un aer modern machiajului din ziua nunţii, păstrând în acelaşi timp eleganţa prin simplitate.

Ochii vor fi discret conturaţi, iar paleta coloristia folosită va fi una în tonuri calde, naturale, având la bază culori precum: bej, crem, lila, roz pal, maro. Sprâncenele se corectează foarte sumar, într-o nuanţă asortată părului, pentru a păstra aspectul natural şi se aplică mascara pe genele superioare, pentru a mări optic ochii.

Blush-ul folosit va fi tot unul natural, în nuanţe de roz sau piersică, în ton cu machiajul buzelor, unde merge foarte bine un gloss în nuanţe roz sau corai cu particule strălucitoare.

Machiaj Smokey EyeMachiaj smokey eye

Preferat dintotdeauna pentru ziua nunţii, machiajul smokey eyes revine în forţă în lista tendinţelor de machiaj pentru 2017. De dată această însă, posibilităţile realizării unui astfel de look sunt nelimitate, întrucât anul acesta remarcăm abandonarea nuanţelor de negru şi gri şi reintoarecerea către culoare.

Poţi aborda machiajul smokey eyes în nuanţe intense, accente de corai, mov, albastru sau verde smarald, în nuanţe metalice sau irizaţii spectaculoase. Mai soft sau mai pronunţat, estompat spre arcadă sau în stilul machiajului cat eye, machiajul va fi ales în funcţie de trăsăturile tale, de stilul preferat, care îţi şi vine bine.

În funcţie de preferinţele tale, vom alege pentru machiajul buzelor o nuanţă mai puternică sau vom păstra accentul doar pe machiajul ochilor şi vom opta pentru un ruj cremos într-o nuanţă naturală.

Acest tip de machiaj oferă posibilitatea aplicării unor gene false banda, fir cu fir sau extensii, care îţi accentuează şi mai mult privirea.
Acest machiaj este recomandat în special mireselor încrezătoare, care aleg pentru ziua nunţii o coafură lejeră sau o rochie care urmăreşte linia corpului.

Machiaj glamorous

Când te gândeşti la machiaj glamorous automat îţi vin în cap look-urile purtate de divele Epocii de Aur a Hollywood-ului.

Coafuri retro mireasa

Luminos, elegant şi plin de viaţă, machiajul marilor vedete din istorie pentru ocazii speciale a urmărit întotdeauna câteva coordonate tipice – linia de tuş, gene false din abundenţă şi rujul roşu.

În prezent, acest look a rămas unul dintre preferatele femeilor pentru machiajul de mireasă, întrucât conferă o eleganţă aparte şi accentuează toate trăsăturile fără a părea copleşitor.

Rujul roşu arăta extraordinat în fotografiile de nuntă, determinând un contrast puternic în ţinuta “all white” de mireasă şi este alegerea perfectă pentru femeile obişnuite să poarte un machiaj prezent. Dacă te-ai decis să optezi pentru un machiaj glamorous, în care buzele sunt piesa de rezistenţă, îţi sunt la dispoziţie cu sfaturi practice şi soluţii pentru a conferi rezistenţă machiajului şi pentru a te ajuta să îl păstrezi pe tot parcursul ceremoniei.

Recomand acest look unei viitoare mirese cu trăsături voluminoase, obişnuită şi confortabilă cu un machiaj puternic şi sigură de frumuseţea sa!

Machiaj clasic de seară pentru mirese

Machiaj clasic de searaNu încape urmă de îndoială că pentru a obţine un look statement sezonul aceasta, ochii trebuie să fie accentuaţi.

Dacă nu doreşti să experimentezi cu culori în machiajul ochilor şi nici nu eşti adepta unui machiaj dramatic smokey eye, soluţia pentru tine este să apelezi la farmecul inegalabil al machiajului de seară clasic şi la eleganţa liniei de tuş.

Poţi alege dintr-o gamă variată de nuanţe pentru machiajul ochilor, însă în general se evită nuanţele reci, terne (gri, kaki, albastru stins etc) care arată cafenii în lumina incandescentă. Printre nuanţele preferate de mirese se numără roz, lila, corai deschis, bej, auriu, crem, auriu cu irizaţii verzi pentru colţurile interne ale ochilor şi tonuri mai închise ale acestor nuanţe pentru colţurile externe ale ochilor verde smarald, bleumarin, mov, maron, arămiu etc.

Colţul extern este întunecat iar ochiul este contural printr-o linie de tuş uşor ascendentă, pentru a ridica optic ochii. Acest tip de machiaj oferă posibilitatea aplicării unor gene false bandă, fir cu fir sau extensii.În funcţie de preferinţele tale, vom alege pentru machiajul buzelor o nuanţă mai puternică sau vom păstra accentul doar pe machiajul ochilor şi vom opta pentru un gloss de buze natural.

Machiaj mireasă cut crease

Machiaj mireasa Cut Crease

Tehnica cut crease a devenit extrem de populară în rândul miresele care doresc să îşi corecteze trăsăturile prin iluzii optice.

Influentat de celebrele stiluri Banana deschisa si Banana Inchisa, acest look se caracterizeaza printr-o cromatica naturala, in tonuri de bej, auriu, rose, brun, ciocolatiu etc

Conturarea pliului printr-o linie fină, paralelă cu cea a conturului ochilor amplifică efectul de lifting conferit privirii prin liniile ascendente.

Acest tip de machiaj măreşte ochii şi îi alungeşte, fără a întuneca foarte puternic ochii precum în cazul machiajului smokey eye, motiv pentru care este cerut din ce în ce mai mult de femei care doresc să păstreze zona ochilor luminoasă, accentuând în acelaşi timp privirea.

O pereche de gene false lungi şi elegante vor conferi distincţie acestui machiaj glamorous, modern şi deosebit de recomandat pentru a corecta forma căzătoare a ochilor.

Machiaj luminos

Machiaj luminosViitoarele mirese adoră machiajul luminos, ce le conferă o mină sănătoasă, radiantă. Accentele obţinute prin farduri cu particule strălucitoare în machiajul ochilor conferă prospeţime şi vitalitate oricărei femei, întinerind-o şi camuflând liniile fine din jurul ochilor.

Acest tip de machiaj arată deosebit indiferent de condiţiile de iluminare din cadrul restaurantului unde îţi vei primi invitaţii, întrucât particulele strălucitoare captează lumina şi accentuează privirea în fotografii şi filmările de la nuntă, conferind un look glamorous, însă pare natural şi discret atunci când nu eşti într-o sursă directă de lumina.

Dacă alegi să porţi farduri perlate sau cu particule strălucitoare pe pleoapa mobilă, vei putea să accentuează colturile exterioare ale ochilor în nuanţe mai închise, mate, care îţi conferă profunzime şi un efect de lifting al ochilor, realizat corect.

Completează look-ul glamorous şi vivace cu o pereche de gene false lungi şi mizează pe un gloss într-o nuanţă caldă, perfectă pentru o mireasă modernă.

Aplicarea machiajului în ziua nunţii

Timpul necesar pentru aplicarea machiajului de mireasă ales de tine în ziua de probă va fi de aproximativ 90′. Menirea mea este să mă asigur că vei avea parte exact de ceea ce îţi doreşti pentru ziua cea mare şi că vei rămâne cu o experienţa plăcută, de neuitat.

Acordă-ţi timp pentru acest răsfăţ şi bucura-te de experienţa unui make-up artist profesionist la domiciliu. Vei rămâne în control asupra rezultatului final până la finalul machiajului şi vei putea interveni asupra oricărui detaliu. Voi rămâne alături de tine până eşti gata de plecare şi voi aplica retuşurile finale din ultimele minute.

Preţ machiaj mireasa

Preţul unui machiaj de mireasă este de 450 ron,  iar proba de machiaj unde poţi încerca mai multe stiluri este 300 ron.

Preţurile serviciilor sunt disponibile pe pagina de preturi, insa depind de complexitatea machiajului, aşadar pentru o cotaţie de preţ corespunzătoare nu uita să menţionezi aceste informaţii în formularul de contact sau telefonic, la numărul 0749 209 352.