Proba de machiaj mireasa / Fii sigură că ţi se va potrivi

Proba machiajului de mireasă îţi oferă recomandările unui specialist în ceea ce priveşte opţiunile de makeup pe care le poţi purta în funcţie de trăsăturile feţei, precum şi cele mai indicate tonuri şi nuanţe de farduri pentru a complimenta restul elementelor din ţinuta de mireasă.

În plus, proba de mireasă este necesară pentru a încerca diverse stiluri de machiaj recomandate de make-up artist în funcţie de trăsăturile tale, până găseşti exact look-ul cu care te simţi confortabilă şi frumoasă pentru ziua nunţii.

Programarea probei de machiaj

Toate elementele sunt interconectate şi au un aport egal în obţinerea unui rezultat final mult aşteptat. Din acest motiv este necesară cel puţin o probă de machiaj, cu câteva zile înaintea ceremoniei, când trebuie cunoscute ţinuta, stilul şi culoarea rochiei, culoarea accesoriilor şi stilul coafurii.Proba Machiaj Mireasa

  • Recomand viitoarelor mirese stabilirea probei de machiaj cu 2-3 săptămâni înainte de nuntă.

Asta deoarece în acel punct toate celelalte aspecte ale look-ului tau au fost deja rezolvate – tenul a avut parte de tratamente cosmetice şi a avut timp la dispoziţie pentru a se recupera. Este indicat totodată să programezi proba machiajului după ce nuanţa părului a suferit modificări pentru nuntă, dacă plănuieşti acest lucru, întrucât schimbările radicale în acest sens pot influenţa radical look-ul final. Programările se fac cu luni înainte, pentru a putea alege ziua preferată.

Sfaturi pentru proba de machiaj:

Proba machiaj elegant mireasa

  • Dacă plănuieşti să obţii un bronz discret înainte de nuntă, stabileşte câteva şedinţe de UV şi înainte de probă de machiaj, pentru a oferi make-up artistului o idee despre nuanţa bronzată a tenului.
  • Poartă un tricou alb când mergi la proba de machiaj, pentru a vedea în ce măsură machiajul iese în evidenţă   
  • Nu uita că machiajul de mireasă trebuie să conţină suficientă culoare încât să compenseze pentru albul rochiei. Nu neglija pomeţii şi buzele, chiar dacă accentul va pica pe privire!

Stabilirea machiajului de mireasa

Probele de machiaj sunt importante pentru psihicul tău, pentru a te obişnui cu rezultatul final şi a te simţi confortabil cu look-ul ales în ziua nunţii.

Voi asculta si voi tine cont de urmatoarele aspecte:

  • ce stil de machiaj îţi doreşti pentru ziua cea mare;
  • ce nuanţe preferi;
  • cum obişnuieşti să te machiezi la ocazii speciale;
  • unde se va ţine ceremonia propriu zisă ( relevanţă in stabilirea condiţiile de iluminare şi temperatura sub influenţa căreia va trebui machiajul să reziste).

Proba machiaj de mireasa CarinaReferinţe pentru machiaj

Tu vei fi mult mai relaxată decât în emoţionanta zi a nunţii şi vei avea la dispoziţie mai multe opţiuni din care vei putea alege machiajul care ţi se potriveşte. Drept urmare, acordă în jur de 2 ore pentru probă, atât pentru a te cunoaşte mai bine cu make-up artistul, cât şi pentru a discuta ideile pe care le ai şi a încerca mai multe stiluri de machiaj înainte de alegerea finală.

Tot la probă vom putea lua în considerare eşantioane de material folosit la rochia de mireasă, fotografii sau alte referinţe care ne vor ajuta să ajungem la o paletă de nuanţe potrivită pentru trăsăturile tale.

Încurajez, de asemenea, fiecare viitoare mireasă să selecteze look-uri preferate şi machiaje de inspiraţie. Desi eu voi avea alături de mine fotografii de referinţă pentru a găsi machiajul ideal pentru tine, sunt de părere că puţin research este întotdeauna benefic.

Consiliere în alegerea machiajului de mireasaMachiaj Cununie civila

După ce discutam preferinţele tale pentru machiajul de mireasă şi voi afla mai multe despre stilul tău şi look-ul care te defineşte, îţi voi recomanda şi voi executa tipuri de machiaj ce îţi vor pune în evidenţă trăsăturile şi nuanţe care se potrivesc cu ţinuta, dar care şi arăta impecabil indiferent de condiţiile de iluminare din restaurant.

Nu ezita să inviţi şi persoane apropiate la şedinţa de probă de machiaj, pentru companie şi sfătuire, însă ai în vedere faptul că fiecare dintre noi avem gusturi şi păreri diferite, iar în final, ceea ce simţi şi crezi tu contează!

La final, vei avea parte de un machiaj superb pe care îl poţi purta la un eveniment important în ziua respectivă, la cununia civilă, o repetiţie de nuntă sau la petrecerea burlacitelor , testând astfel şi rezistenţă acestuia.

Preţ proba machiaj de mireasă

Preţul probei machiajului de mireasă este 300 ron şi include consiliere şi executarea mai multor stiluri de machiaj de mireasă. Alege un specialist pentru a avea garantia unui machiaj spectaculos si bine realizat! Programările se fac cu luni inainte de ziua nuntii, completand formularul de pe pagina de contact sau apeland la numărul de telefon 0749 209 352.