Preţuri / Preţurile serviciilor de machiaj de mireasă

Mă bucur nespus că doreşti să îţi fiu de ajutor în ziua nunţii! Mai jos în această pagină vei găsi informaţii despre serviciile pe care le ofer şi preţurile acestora.

Îţi stau la dispoziţie pentru orice nelămuriri şi întrebări ai avea, te rog să nu ezitezi să mă contactezi.

Preţuri machiaj mireasă şi evenimente

 • Machiaj mireasă (60 – 90 min): 450 lei
 • Probă machiaj de mireasă (60 – 120 min): 300 lei
 • Machiaj de seară/ocazie (60 min): începând cu 250 lei
 • Machiaj invitaţi: preţ la cerere (în funcţie de numărul celor interesaţi)
 • Machiaj mire (15 min): 100 lei

În rândurile de mai jos vă explic în ce constă fiecare serviciu, vă rog să nu treceţi cu vederea aceste detalii, ele sunt extrem de importante. Pe lângă aceasta, urmând acest link veţi găsi păreri ale mireselor care mi-au oferit încredere în ziua nunţii lor, iar aici puteţi citi mai multe detalii despre experienţa şi certificările ce mă recomandă.

Pentru a evita un stres suplimentar, serviciile oferite se realizează la domiciliul vostru, al mireselor, sau la orice altă adresă stabilită de voi şi comunicată în prealabil.

Preţul machiajului de mireasă include deplasarea la domiciliu/adresa stabilită, pe raza oraşului Bucuresti. Preţul machiajului de mireasă include şi plasarea genelor false fir cu fir.

În limita timpului disponibil şi a programului stabilit în prealabil, mă pot deplasa şi în alte localităţi din jurul Bucureştiului (Ploieşti, Piteşti, Alexandria, Slobozia, Buzău, Craiova, Braşov, Constanţa, Brăila, Galaţi, posibil şi altele), însă pentru aceasta este nevoie de o comandă care să includă minim 3 machiaje (mireasa + doi invitaţi) şi plata transportului. Nu ezitaţi să mă contactaţi pentru mai multe detalii.

Machiajul de probă se realizează deobicei în timpul săptămânii (de luni până vineri), cu excepţia cazului în care nu există programări pentru weekend. Vom stabili de comun accord o dată şi oră potrivite atunci când mă veţi contacta. Se recomandă stabilirea probei de machiaj cu minim o săptămână înainte de nuntă (de preferat 2-3). În cadrul probei vom încerca mai multe tipuri de machiaj, pentru a vedea care vi se potriveşte cel mai bine şi vă face cea mai fericită.

Pensatul/remodelarea sprâncenelor nu sunt incluse în tariful machiajului şi nu se realizează în aceeaşi zi cu machiajul de mireasă, pentru a evita agresarea şi înroşirea pielii. Se recomandă programarea acestui serviciu în ziua în care se stabileşte proba machiajului de mireasă sau cu câteva zile înainte de ceremonie.

Pentru realizarea machiajelor folosesc produse cosmetice profesionale, waterproof unde este cazul, pentru a asigura rezistenţa machiajului tău. Investesc în game de îngrijire adecvate oricărui tip de piele, produse profesionale care pregătesc tenul şi inhibă sebumul, precum şi primere şi baze de machiaj care asigură rezistenţa machiajului pe toată durata petrecerii. Printre brandurile folosite se numără: Make Up For Ever, M.A.C, Estee Lauder, Kryolan, YSL, Dior, Chanel, Mehron, Inglot, Illamasqua, Bobbi Brown, Makeup Atelier Paris, Temptu etc

Servicii înfrumuseţare:

 • Pensat, stilizat sprâncene (30 min): 50 lei
 • Aplicare gene false fir cu fir (20 min): 50 lei
 • Aplicare gene false bandă (10 min): 70 lei
 • Aplicare strasuri, pietre, glittere: preţ la cerere (în funcţie de complexitatea modelului)

Pentru a avea garanţia disponibilităţii mele în ziua nunţii tale te rog să mă contactezi din timp. Locurile sunt limitate şi se ocupă rapid. O poţi faceŢ

 • cu ajutorul formularului disponibil pe pagina de contact,
 • telefonic la 0749 209 352
 • sau via email, la contact@machiajdemireasa.com .
machiaj-mireasa2

 

Vă mulţumesc pentru interes şi sper să ne auzim cât mai curând!