Manichiura pentru mirese

Manichiură unei mirese este un detaliu foarte important pentru ziua nunţii, când toate privirile invitaţilor vor fi aţintite pe mâinile ei şi pe frumoasa bijuterie ce anunţă începutul vieţii în doi. În mod cert, inelul de logodnă şi verigheta trebuie însoţite de modele de unghii perfect îngrijite, mărci ale feminităţii şi ale eleganţei desăvârşite.

Întocmai precum rochia de mireasă, buchetul, coafura şi machiajul de mireasă, unghiile trebuie să vină în perfectă concordanţă cu restul elementelor din ţinuta nupţială. Astfel, vei obţine un look unitar, perfect corelat în ceea ce priveşte stilul, nuanţele şi texturile folosite.

Lungimea unghiilor este unul dintre aspectele care primează în realizarea unei manichiuri de mireasă. O nuntă tradiţională face casa bună cu o manichiură de mireasă în dulcele stil clasic, motiv pentru care majoritatea mireselor aleg pentru ziua cea mare modele de unghii ce se menţin în tendinţe indiferent de sezon.

Nimic nu este mai elegant precum simplitatea, aşadar mizează pe modele de unghii ireproşabile, îmbrăcate într-o nuanţă de lac de unghii discretă, de roz pal sau bej cremos. Nuanţe ivoare, uşor sidefate sunt o variantă încântătoare şi angelică, perfectă pentru imaginea imaculată pe care majoritatea femeilor vor să o obţină pentru ziua nunţii.

În funcţie de celelalte elemente ale ţinutei tale, îţi stau la dispoziţie mai multe stiluri de unghii din care poţi. Am selectat pentru tine cele mai superbe modele de unghii pentru că tu să ai parte de opţiuni feminine, atât clasice, cât şi glamorous, pentru ziua nunţii:

Manichiura French

Cel mai popular modele de unghii pentru mirese, cu un design ce revine în tendinţe în fiecare an este manichiura French. Manichiura French şi-a păstrat popularitatea, numeroase mirese alegând acest model simplu şi de efect. Potrivită pentru zi, dar şi o alegere deosebită pentru manichiură de petrecere, manichiura French cu vârful alb şi un strat uniform de nuanţa roz pal sau alb sidef se afla în topul preferinţelor.

Manichiura Half Moon – French inversat

Manichiura Half Moon porneşte de la modelul celei French, diferenţa constând în reinversarea semilunei accentuate prin alb.De data aceasta, se pune în valoare polul opus al unghiei, marcând semiluna naturală a acesteia. Miresele moderne obişnuiesc să aleagă această variantă în tendinţe în materie de manichiură, marcând cu stil şi graţie unghiile îngrijite.

Unghii cu gel – construcţia manichiurii perfecte

Miresele moderne au la dispoziţie tehnologia modernă în avantajul lor pentru obţinerea unei manichiuri perfecte. Saloanele de cosmetică oferă metode de reconstrucţie a unghiilor prin gel şi o mulţime de modele de unghii elaborate, inedite şi originale.

Modele de unghii cu gel sunt alternativa perfectă pentru a ajunge la lungimea de unghii dorită. Pentru manichiura de mireasă, se foloseşte un gel special, care vine în nuanţe diferite de alb şi roz. Definirea structurii se face în aproximativ trei minute sub raze UV, oferind unghiilor un înveliş dur şi rezistent, care nu îţi va produce surprize neplăcute în ziua cea mare.

Modele de unghii glamorous

Pentru femeile care optează pentru accente strălucitoare în rochia de mireasă şi vor să complimenteze inelul cu diamant cu care a fost cerută în căsătorie, o opţiune încântătoare şi de efect este manichiura cu lacuri de unghii cu particule fine strălucitoare, în nuanţe calde de bej şi crem.

Modele de unghii pictate cu elemente discrete, deosebite, precum şi manichiura accesorizata cu pietre sau cristale  sunt alternative valabile pentru mireasa care vrea să confere unghiilor ei o notă aparte pe parcursul ceremoniei.

Manichiura de impact pentru mireasa modernă

Dacă pentru nuntă alegi o rochie de mireasă deosebita şi te abaţi de la nuanţele imaculate de alb şi ivoire, manichiura trebuie, bineînţeles, să se încadreze în temă. Pentru mireasa modernă, saloanele recomandă culori mai îndrăzneţe precum grena, roşu aprins, roz-violet, în funcţie de culoarea rochiei.

De asemenea poţi alege o manichiură de impact într-o nuanţă de roşu care se asortează rujului, dacă optezi pentru un machiaj clasic elegant cu tuş, gene false şi ruj roşu. Încă o pată de culoare în buchet şi vei căpăta şi încrederea în tine să porţi machiajul în stil Hollywoodian fără probleme.

Manichiura nu trebuie să fie piesa de rezistenţă a ţinutei tale nupţiale, însă nici nu poate fi neglijată. În cele mai multe cazuri, dacă forma unghiilor este îngrijită şi optăm pentru o manichiură discretă, în nuate deschise, uşor sidefate, obţinem garantat un efect elegant şi de bun gust.