Machiaj pentru mire

Machiajul pentru mire este adresat în special bărbaţilor care sunt în mod normal interesaţi de aspectul lor, care nu doresc să facă notă discordantă cu viitoarea mireasă în ziua cea mare sau care se confruntă cu probleme ale tenului ce necesită atenţie sporită.

Deşi mulţi bărbaţi nu sunt obişnuiţi cu un astfel de tratament, machiajul fiind în prezent apanajul femeilor, există o serie de considerente pentru care în ziua nunţii,  ar trebui să acorde mai multă importanţă felului în care arată.

Serviciile pe care le pun la dispoziţia bărbaţilor reprezintă minimul necesar pentru pentru fotografii şi/sau filmări, în cadrul cărora ne dorim să obţinem un aspect plăcut, o mină sănătoasă şi un chip odihnit.

mireasa-mire

In ce constă machiajul pentru mire

Menirea mea în calitate de make-up artist profesionist este de a înlătura semnele de oboseală din jurul ochilor şi de a corecta subtonul pielii unde este necesar (roşeaţă, pigmentări etc), de a camufla eventuale semne cauzate de acnee sau cicatrici şi de a matifia tenul pentru a preveni luciul excesiv pe parcursul ceremoniei.

Pentru a căpăta un aspect îngrijit, îţi propun o rutină simplă şi relaxantă prin care vei obţine un look complet natural, însă vizibil îmbunătăţit. Vom începe cu un masaj facial relaxant urmat de un strat fin de fond de ten şi corector în zonele cu eventuale probleme şi vom finaliza cu un strat fin de pudră liberă translucidă, care nu încărca tenul, însă îl matifiaza şi previne luciul.

Rezultatul va fi perceput subtil cu ochiul liber, însă diferenţa cu siguranţă va exista pe camera foto/video, care altfel ar amplifica roşeaţa tenului şi ar surprinde cearcănele şi aspectul lucios al tenului.

gabi-si-sile-nuntaProduse profesionale pentru realizarea machiajului

Pentru executarea machiajelor folosesc produse cosmetice profesionale ce nu încarcă tenul şi game de îngrijire adecvate tipului de piele. Printre brandurile folosite se numără: M.A.C, YSL, Peter Thomas Roth, Mario Bădescu, Caudalie, Chanel, Kryolan, Dior etc

Preţuri

Membrii petrecerii precum mama mirelui şi a miresei, naşa şi domnişoarele de onoare sunt şi ei invitaţi să aibă parte de un machiaj aplicat profesionist. Preţul machiajului pentru invitaţi se va decide în funcţie de numărul celor interesaţi.

Preţul unui machiaj de mire este de 100 ron, iar proba de machiaj unde poate verifica cât de confortabil se simte cu machiajul este gratuită.

Pentru programări, poţi folosi formularul de contact sau mă poţi apela telefonic, la numărul 0749 209 352.