Machiaj nuntă în Bucureşti – detalii, probă, preţuri

Bună, numele meu este Luiza Burhai, sunt make-up artist profesionist şi în această pagină îţi voi povesti cum pot fi alături de tine în ziua nunţii tale, prin intermediul serviciilor de machiaj profesional de mireasă pe care le ofer, disponibile în Bucureşti şi în provincie.

Un machiaj profesional de mireasă va defini trasaturile tale si îti va conferi siguranţa că în ziua nunţii te vei simţi cea mai frumoasă femeie din lume.

În calitate de make-up artist profesionist, scopul meu este să mă asigur că machiajul tău va fi superb, impecabil şi va rezista pe parcursul întregii ceremonii, fără a se estompa sau deteriora.

Experienţă şi portofoliu

Folosind tehnici de machiaj parcurse la cursul profesionist Kruger Brent Make-up Academy şi metode desprinse de la workshop-uri de machiaj  (IMATS, Londra), am fost solicitată pentru pictoriale bridal de către branduri şi publicaţii renumite. Te invit cu drag să le accesezi în portofoliul meu, pe luizaburhai.com, sau în cadrul acestei secţiuni dedicate impresiilor lăsate de miresele care au apelat la serviciile mele în trecut.

Proba Machiaj MireasaProbă machiaj mireasa

Îţi sunt alături în stabilirea machiajului pentru ziua nunţii, oferindu-ţi o consultaţie completă şi o probă de machiaj, în urma cărora poţi avea certitudinea că vei avea parte de un machiaj personalizat, care îţi complimentează fizionomia.

Prin machiaj voi evidenţia trăsăturile pe care le iubeşti şi le voi camufla pe cele de care eşti nesigură, voi corecta şi stiliza forma sprâncenelor şi voi folosi tehnici profesioniste pentru modelarea/conturarea chipului şi corectarea trăsăturilor.

Tipuri de machiaj de mireasă

Sunt de părere că fiecare femeie este unică, fiecare chip, diferit. De aceea, ştiu că nu există un machiaj care să pună în valoare orice femeie îl poartă şi obişnuiesc să aloc timp probelor de machiaj cu fiecare clientă în parte, pentru a încerca mai multe stiluri. De-a lungul timpului, am fost solicitată pentru a realiza numeroase stiluri de machiaj de mireasă şi am învăţat că indiferent de recomandările pe care specialiştii le fac, femeile aleg în cele din urmă un stil cu care se simt confortabil, frumoase.

Machiaj mireasa Cut CreasePrintre stilurile de machiaj cele mai cerute se numara:

  • Machiaj natural
  • Machiaj glamorous hollywoodian
  • Machiaj clasic de seară
  • Machiaj Smokey eyes
  • Machiaj Cut Crease
  • Machiaj luminos
  • Machiaj Banana deschisă / Banana închisă
  • Machiaj in tendinţe

Apelează la serviciile unui specialist pentru un machiaj aplicat profesionist şi pentru a avea parte de consiliere vizavi de întreţinerea acestuia pe tot parcursul serii.

Îţi pot oferi si o mini trusă pentru retuş, astfel încât să poţi menţine machiajul de mireasă impecabil pe toată durata ceremoniei, chiar dacă nu eşti obişnuită să îl protejezi atunci când mănânci sau bei.

machiaj de mireasa CarinaProduse profesionale pentru realizarea machiajelor

Pe lângă importanţă alegerii unui makeup artist cu tehnică bună şi o personalitate pe gustul tău, sunt de părere că o foarte mare importanţă ar trebui acordată produselor cu care acesta lucrează.

Eu folosesc produse cosmetice profesionale, waterproof unde este nevoie – mascara, eyeliner, farduri, ce vor asigura rezistenţa machiajului.

Secretul unui machiaj impecabil pentru o perioadă atât de lungă constă şi în game de îngrijire adecvate tipului de piele, precum şi în produse profesionale de machiaj care asigură rezistenţa – primer şi bază pentru farduri, loţiune ce inhibă excesul de sebum etc.

Printre brandurile folosite menţionez: M.A.C., YSL, Dior, Ben Nye, Mehron, Make Up For Ever, Inglot, Chanel, Bobbi Brown, Estee Lauder, Kryolan, Makeup Atelier Paris, Temptu etc Machiaj mireasa si nepoata

Machiaj pentru mire si invitaţi

Ofer servicii de machiaj pentru mire şi pentru invitaţii apropiaţi precum mama miresei, a mirelui, naşa şi domnişoarele de onoare.

Preţul machiajului pentru mire este afisat pe pagina de preturi, iar cel pentru membrii petrecerii se va decide în funcţie de numărul celor interesaţi.

Preţ machiaj mireasa

Preţul unui machiaj de mireasă este de 450 ron, iar proba de machiaj unde poţi încerca mai multe stiluri este 300 ron.

Preţurile serviciilor depind de complexitatea machiajului, aşadar pentru o cotaţie de preţ corespunzătoare intra pe pagina de preţuri şi nu uita să menţionezi mai multe informaţii în formularul de contact sau telefonic, la numărul 0749 209 352.